41. študijsko posvetovanje Skupnosti slovenskih katehistinj in katehistov

///41. študijsko posvetovanje Skupnosti slovenskih katehistinj in katehistov

41. študijsko posvetovanje Skupnosti slovenskih katehistinj in katehistov

Skupnost slovenskih katehistinj in katehistov (SSKK) vabi na 41. študijsko posvetovanje Skupnosti slovenskih katehistinj in katehistov z naslovom V krstu prerojeni, ki bo potekalo med 16. in 18. novembrom 2018 pri Svetem Duhu pri Škofji Loki. O osrednji tematiki bo predaval predsednik SKU, upokojeni nadškof dr. Marjan Turnšek. Sledila bosta osebni razmislek in delo po skupinah o pripravi katehez za posamezne starostne skupine ob zakramentu krsta. Delo bo vodila mag. s. Magda Burger. V nedeljo bomo srečanje sklenili s sveto mašo in duhovno obnovo pod vodstvom p. Ambroža Mušiča OFM. Dovolj časa bo tudi za medsebojno izmenjavo izkušenj in druženje.

Prijave (do 13. novembra) in informacije: Slovenski katehetski urad, tel.: 01/434-72-88, 031/312-110, e-pošta: sku@rkc.si.

Več informacij

 

 

 

 

 

 

 

 

By | 2018-11-15T11:27:57+00:00 oktober 26th, 2018|SSKK|

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij >>

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri