19. november
Navodilo za sobotno delo:
Na list papirja (format A3 ali več A4) nariši svojo pot ob Mojzesovi zgodbi. Na sliki ste vseskozi v vlogi Mojzesa, razen na točki, ki govori o vodi iz skale. Tam oblikuj obe dimenziji: sebe v vlogi Mojzesa in v trenutku, ko si potreboval Mojzesa in bil sam skala. Lahko gre za več slik v obliki stripa ali kombinacijo več slik znotraj ene. Prikazane situacije naj bodo čim bolj konkretne.
Na sliki sem jaz kot Mojzes – poklican in poslan kot katehet, ki ima svojo prehojeno pot in tudi vizijo poti + jaz kot tisti, katerim se poslan – kako jih čutim, doživljam; kako blizu/daleč sem Bogu, s pomočjo katerega uresničujem svojo vlogo Mojzesa.
_______________
19. in 20. novembra 2021 bo potekalo 43. študijsko posvetovanje SSKK z naslovom Katehet – Mojzes sodobnega časa. Skupaj bomo odkrivali vlogo kateheta kot sopotnika na poti rasti v veri, čas namenili molitvenemu poglabljanju, izmenjavi medsebojnih izkušenj in druženju. Progam bo vodil ddr. Stanko Gerjolj.

Zaradi zaostrenih epidemioloških razmer bo posvetovanje potekalo v spletni obliki (Zoom): v petek, 19. novembra (19.00-21.00), in soboto, 20. novembra (dopoldne osebno delo, popoldne pa skupno srečanje od 17.00 do 20.30).