Radi živimo

//Radi živimo
Radi živimo 2018-12-04T06:08:55+00:00

Delovni zvezek za mladostnike v zadnji triadi je primeren za dvoletna srečanja, ki poglabljajo bistvene téme krščanskega življenja in spodbujajo k vključitvi v (župnijsko) versko občestvo. Vsebine se nanašajo na Katekizem Katoliške Cerkve (KKC) in so razporejene v sklope, iz katerih lahko katehet poljubno izbira posamezne teme (47).
Sklopi vsebujejo vsebine za graditev skupnosti, spoznavanje cerkvenega leta, gradivo o Bogu Očetu, Sinu in Svetem Duhu, Katoliški Cerkvi ter sklop nekaterih izbirnih tem.

Dobrodošlo je, da srečanj ne izvaja le katehet, temveč širša ekipa sodelavcev in animatorjev, ki bdijo nad manjšimi skupinami in ob spremljanju mladostnikov tudi sami duhovno rastejo.

Delovni zvezek – prelistaj

Priročnik – prelistaj

Uvod in vsebina

Priloge

Priloga 7: Predstave o Bogu (barvno)

Priloga 9: Zadrga (barvno)

Priloga 11: Predstave o nastanku sveta (barvno)

Pesmi

 

 

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij >>

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri